Hypnose og Hypnoterapi

Hypnose

Undervisning i fødselshypnose

Når en fødsel bliver omtalt – bliver der ofte også talt om, at det gør ondt at føde.

Når vi forventer, at noget gør ondt – så kommer det helt sikkert til at gøre ondt og måske det også bliver meget værre –end vi forventer – vi spænder i kroppen og angsten for smerter får os til at spænde endnu mere.

Men det kan ændres via fødselshypnose.

I undervisningsforløbet lærer kvinden fødslens simple mekanisme. Hun bliver, via hypnose, frigjort fra mindre positive tanker og påvirkninger, som kan have en mindre god indflydelse på hende under fødslen.

Via fødselshypnose lærer hun smertelindring og det at kunne kontrollere og slappe af i hele kroppen og specielt underlivet.

Parret lærer betydningen af fokus op til, under og efter fødslen og får ligeledes redskaber til at kunne bevare fokus hele vejen igennem fødslen.

Parret lærer selvhypnose og manden lærer at støtte op omkring kvinden, både ved hjælp af fødselshypnose  og nogle fysiske øvelser, som vil gøre det nemmere for kvinden at føde.

På denne måde, kan kvinden føde sit barn – stort set uden smerter.

Er du interesseret i at høre mere om undervisning i fødselshypnose, så kontakt Tulle Hyllested, Anotherway, og få tilsendt en brochure eller en mere uddybende forklaring på, hvordan undervisningsforløbet foregår.

BEHANDLING  PRIS  VARIGHED 
Undervisning i fødselshypnose kr. 3.200,-  4 x  1 – 1,5 time
Fødselshypnose

Parret lærer selvhypnose.

Manden lærer at støtte op omkring kvinden, både ved hjælp af fødselshypnose og nogle fysiske øvelser, som vil gøre det nemmere for kvinden at føde.